Janković napovedal ustanavljanje občinskih odborov svoje stranke.

3 komentarji
Share

Po skoraj verjetnem današnjem glasovanju v državnem zboru, danes še za nekoga, razen za nesojenega mandatarja  ne bo najboljši dan. Za Ivana Jordana, našega župana občine. Vzrokov je več.  Zelo direktni govor in simpatiziranje z Jankovićem, na majski proslavi na Orlah je kronal še s predvolilnim povabilom, tedaj še župana glavnega mesta v našo občino. Za zaprtimi vrati se je z njim sešel s peščico občinskih podjetnikov, ob tem pa je pozabil celo na svojega podžupana za gospodarstvo, Borisa Zupančiča. Morda je na tem sestanku tekla beseda tudi o lekarni in za našo, sicer samo formalno samostojno občino, ostalih pomembnih projektih. Če koga še vedno razjeda  dvom je potrebno dodati, da je drugače neodvisni Ivan Jordan tudi podpisnik ustanovne liste  Jankovićeve stranke Pozitivna Slovenija v kinu Šiška.
Res da se je sestajal tudi z drugimi, recimo evropskim poslancem dr. Zverom kar pa ne izpodbija teze, da so simpatije pač na drugi strani. To potrjuje že dejstvo, da je na kosilo z njim  povabil tudi oba podžupana, kar samo nakazuje, da srečanje ni imelo zanj posebne teže.

Kako bo to vplivalo  na razvoj naše občine, bomo videli že zelo kmalu, še posebej če se uresničijo špekulacije, da bi Zoran Jankovič vodenje občinskega odbora pozitivne Slovenije ponudil Ivanu Jordanu. Se bo tej ponudbi naš župan lahko uprl?

Udeležba Ivana Jordana na ustanovnem zboru stranke Zorana Jankovića, Pozitivna Slovenija.

 

Trije odzivi na Janković napovedal ustanavljanje občinskih odborov svoje stranke.

  1. Milan pravi:

    51 tehtnih razlogov za županovo skrb.

  2. Beti pravi:

    Nič ni narobe, če ima človek svoja politična stališča. No, neodvisen pa že dolgo ni več (SDS, LDS, SLS, Moja občina…..who is next?)

  3. Alvira pravi:

    Realno pogledano ima s PS vsaj teoretične možnosti za ponovno izvolitev za župana.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja