PO LETU MOLKA

Po dobrem letu premora, sem se odločil, da se zopet oglasim na svojem blogu. Razlogov je več. V tem času se je marsikaj spremenilo in to je zagotovo najboljši način, da o tem kaj izve tudi širša, zainteresirana javnost. Mnogi “občinski funkcionarji” so svoje spletne strani že takoj po volitvah zaprli, jaz pa imam svoje spletne aplikacije, tako oba bloga kot facebook in twitter strani ohranjene. Zame niso le predvolilno orodje, temveč izraz stanja in delovanja v občini čez celotno moje obdobje. Napak se ne sramujem temveč jih odpravljam in na njih kot opozicijski svetnik tudi opozarjam. In tega opozarjanja bo, glede na sedanje stanje, veliko.

Mnoge od vas zanimajo podrobnosti okoli županove odločitve, da me razreši z mesta podžupana. Sama razrešitev pravzaprav niti ni tako pomembna kot razlogi zanjo. Sam sem ob tej županovi potezi občutil zgolj olajšanje, saj nikakor ne morem sodelovati in delati z nekom, ki ljudi razvršča le v dve skupini: na sredstva in sovražnike. Razlogi, pa bodo predmet pisanja v novih postih tega bloga.

Na večkrat zastavljeno vprašanje, zakaj sem potem podprl župana v drugem krogu lokalnih volitev pa je odgovor preprost. Ne moreš vedeti kako globoka je luža dokler ne stopiš vanjo.

Mnogo povezav na mojih starejših postih v arhivu ne deluje predvsem zato, ker so nekatere spletne strani prenehale z delovanjem ali so se posodobile.

bojanbozic.wordpress.com

O Bojan Božič

Bojan Božič. Vodja svetniške skupine Neodvisne liste Naša Lavrica, odstavljen podžupan, predsednik komisije za družbene dejavnosti, član komisije za gospodarstvo...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja