ALJA, KRALJICA LAVRIŠKIH ZASPANIH JUTER. AMBASADORKA LAVRICE IN CELOTNE NAŠE OBČINE.

Komentiraj
Share

Naša občina, ki ji mnogi pripisujejo pridevnik spalna, potrebuje več zabave, druženja, povezovanja in dobre energije. Zakaj moramo po zabavo hoditi izven meja naše občine, ko pa bi si jo lahko naredimo sami. Smešno je, da je Dan Lavrice največja občinska zabavna prireditev, ki se organizira pretežno z lastnimi sredstvi. Vse okoliške občine se bahajo z velikimi in kvalitetnimi prireditvami, v naši pa vlada mrtvilo tudi poleti, ko bi morale biti ulice polne zadovoljnih in veselih ljudi.

Da pa ni vedno čisto tako, dokazujejo mnogi posamezniki, ki v večini ne prejemajo občinske subvencije in imajo probleme z najemom, tudi praznih, občinskih prostorov. Ena izmed njih je Alja, … ženska ki je postavila Lavrico na glavo. V pravem pomenu besede.

Preberite si njeno, ne najbolj rožnato življenjsko zgodbo…. in jo spoznajte tudi osebno. Vam svetujem:) Hvala Alja, ker si del skupnosti:) Bojan Božič

“…  Alja je na Lavrico prinesla veselje in ples. Ko sem se tistega dne udeležila plesnega dogodka ob koncu sezone, sem ugotovila, da pleše vsa Lavrica. In bilo je čudovito. Neskončno veliko plešočih otrok, damic, parov, babic, dedkov, prijateljev, sosedov ….

To je bilo sklepno dejanje prve sezone šole Zapleši z Aljo, s katero je ta mojstrica plesa postavila na glavo življenje spalnega naselja na obrobju Ljubljane in dosegla obisk, s kakršnim se sicer ponašajo priznane plesne šole z večletno tradicijo. Vse to je dosegla brez reklame, zgolj z dobro voljo, veseljem do plesa in spoštljivim odnosom do ljudi. Predvsem do tistih majhnih in najmanjših. »Madonca, saj mi zaupajo svojega otroka! A veste, kaj je to? Največ!« pravi Alja, ki zase trdi, da je njen svet urejeni kaos. In res, to je nadvse vesel urejeni kaos, ki je tudi mene očaral na prvo žogo, bolje povedano – na prvi plesni korak….”

            Žana Kapetanovič

S PLESNIMI KORAKI V PRIJAZNEJŠI SVET – ZARJA (članek)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja