Zanimivosti s sej Občinskega sveta

[info]
Županu občine Škofljica Ivanu Jordanu smo pripravljeni povsem brezplačno, z uporabo najsodobnejše programske opreme, izdelovati dobesedne prepise vseh sej občinskega sveta. Pogoj je navedba izdelovalca in objava prepisa sej na občinski spletni strani.
[/info]

KANDIDATKA ZA DRŽAVNO SVETNICO JE MAG. NATAŠA SPREITZER

Občinski svet Občine Škofljica je na 15. redni seji s tajnim glasovanjem izbiral kandidata za člana državnega sveta in dva elektorja. V predpisanem času je na občino prispela ena pobuda za člana državnega sveta in štiri za mesta elektorjev.

Za edino članico – kandidatko za mesto državne svetnice je bila na predlog Neodvisne liste Naša Lavrica predlagala mag. Nataša Spreitzer.

Za mesta elektorjev je bilo več kandidatov. Dva so predlagali v stranki SDS in sicer Borisa Zupančiča in Janeza Zagorca. Neodvisna lista Naša Lavrica pa je predlagala mag. Iztoka Petriča in Petro Pugelj.

Občinski svet je za člana državnega zbora z dvanajstimi glasovi ZA in dvema PROTI izglasoval mag. Natašo Spreitzer.

Za elektorja pa je izglasoval Janeza Zagorca in Borisa Zupančiča. (Janez Zagorc – 9 glasov, Boris Zupančič – 8 glasov, mag. Iztok Petrič – 5 glasov in Petra Pugelj – 4 glasovi)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja