DRUŠTVO UPOKOJENCEV

Upokojenci Lavrice

K razvoju družabnega življenja na Lavrici je bilo leta 1988 ustanovljeno društvo, katerega namen je bil združiti starejše krajane in s tem popestriti njihov vsak dan. Ob ustanovitvi je društvo štelo sto članov, katero se je do danes že skoraj podvojilo.

Dejavnosti v društvu na humanitarnem področju, kulturnem, turističnem in aktivnostim v dobro krajevnih potreb so bile vedno aktivne.

Da so člani zadovoljni z delom sedanjega vodstva je vidno na vseh področjih. Redno spremljamo zdravstvena stanja in vršimo obiske obolelih članov, organiziramo razna zdravstvena in poučna predavanja ter oglede zanimivih gledaliških predstav. Raziskovanje narave naše prelepe domovine, pa tudi sosednih dežel je zelo zanimivo, zato skrbno in strokovno pripravljamo izlete. Udeležbe na izletih in družabnih srečanjih so presenetljive, saj sta vse večkrat potrebna dva avtobusa in vse težje je poiskati prostor za tako veliko družbo. Predstave v kulturni dvorani večkrat letno organiziramo tako, da so dostopne vsem krajanom.

Vse upokojence Lavrice in njenega obrobja vabimo naj se nam pridružijo, s tem razširijo krog prijateljstva ter doživijo veliko nepozabnih trenutkov.
Znaki povezave:

Društvo Upokojencev Lavrica
Dolenjska c. 327. 1291 Škofljica
Predsednik društva – Jože Sebanec
E naslov – joze.sebanec@siol.net
GSM 041 618 163

OBČNI ZBOR DU LAVRICA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja